Rijstnoodles

Rijstnoodles behoren tot de absolute favoriet uit de Aziatische keuken. In elk land van het continent Azië behoort dit type noodel tot de top van de voedselketen. Waar je ook komt, overal vind je restaurants en winkels die rijstnoodles aanbieden. Wat het product naast de gemakkelijke bereidingswijze nog meer zo populair maakt? De tientallen variatie mogelijkheden! Rijstnoodless smaken heerlijk met verschillende soorten vlees, vis, groenten en sauzen.

Rijstnoodles bereiden

Rijstnoodles worden veelal gebruikt voor de bereiding van wokgerechten. Daarnaast kan je er ook heerlijke (miso) soep mee maken. De rijstnoodles die hiervoor gebruikt worden zijn veelal dunner dan wanneer je een wokgerecht maakt. Wat je ook van plan bent om te maken, zorg ervoor dat je de noodles van tevoren goed kookt voordat je deze in je maaltijd verwerkt.

Rijstnoodles op zijn best

Zoals eerder vermeld heeft elk Aziatisch land zo haar eigen specialiteit op het gebied van rijstnoodles. Wij hebben de lekkerste varianten voor jou op een rijtje gezet:

  • Noodles met ei en garnalen (Pad Thai) – Thailand
  • Noodlesoep met rundvlees (Pho) – Vietnam
  • Noodles met rundvlees en kaneel – China
  • Noodles met kokos– India

Trakteer jezelf en probeer deze verschillende varianten rijstnoodles eens uit! Kijk voor inspiratie op de webshop van Asian Food Lovers.

Snel en eenvoudig rijstnoodles op tafel

Zin om snel en gemakkelijk rijstnoodles op tafel te zetten? Probeer eens de producten die je kan vinden op de online toko Asian Food Lovers. Hier vind jij als echte liefhebber precies wat je zoekt. Diverse varianten om lekker mee te variëren. Met de verschillende A-merken zoals MeiAsia geniet jij van een klein stukje Azië thuis op de bank, of gezellig aan de keukentafel. Geen onduidelijke taal op het productlabel waardoor je precies weet wat je in huis haalt. Makkelijk voor degenen onder ons die kampen met allergieën en dergelijke. Ontdek het gemak van een online toko voor jezelf en bestel je producten gemakkelijk bij Asian Food Lovers.

Bekijk ook eens onze pagina over noodles met kip voor inspiratie.